fisioterapia sabadell

Inici
Serveis
Qui soc
Contacte
Col·laboradors

GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA

Els hipopressius: tenen com a finalitat activar la faixa abdominal i augmentar el to de la musculatura del sòl pelvià. A més a més, actua de manera global, és a dir, que millora les dolences musculars i els desequilibris posturals. A diferència de les abdominals clàssiques, els hipopressius tenen la característica de NO augmentar la pressió abdominal durant la seva pràctica, i en alguns casos, la disminueixen, la qual cosa ajuda a prevenir o millorar les incontinències urinàries, els prolapses, els trastorns de la sexualitat, l'estrenyiment, els gasos i és una gimnàstica important en la recuperació post-naixement.


Beneficis:


Indicacions:

La gimnàstica hipopressiva és una gimnàstica de prevenció, però està indicada en:


Classes:

Hipopressius clàssics: Hi haurà un sol grup d’hipopressius. Els dilluns i dimecres de 10h a 10’30h. Sessions curtes i intenses.

Grup obert sempre que hi hagi un mínim de dues persones

Les persones que ho desitgin es podran incorporar quan vulguin, tot i l’evolució de les classes. Podran, si més no, concretar amb l’instructor de rebre breument les bases de la gimnàstica uns minuts abans de la classe. O, si així s’acorda, realitzar alguna classe de manera individual.

Consciència corporal i hipopressius: classes grupals on es combina l’escolta activa del cos i els hipopressius. L’objectiu d’aquesta barreja és la de treballar la connexió amb el propi cos i les pròpies emocions. Un saber del què s’està demanant en el moment de practicar les postures hipopressives. Un equilibrar el cos des dels jocs corporals i els hipopressius.

Grup obert sempre que hi hagi un mínim de dues persones.

Dos horaris: el dilluns de 19’30h a 20’30h o els dijous de 10’30h a 11’30h.


Què es necessita: