fisioterapia sabadell

Inici
Serveis
Qui soc
Contacte
Col·laboradors

GIMNÀSTICA CONNECTIVA TERCERA EDAT

Què tracta:

Amb l’ajuda de diferents disciplines, es crearà una dinàmica de jocs, estiraments i moviments que afavoriran la connexió dels hemisferis cerebrals, l’activació dels circuits neurals del cos, i per tant, es treballaran els sistemes cognitius, motriu i emocional.

El conjunt de les tècniques utilitzades reforçaran la base de l’equilibri, la coordinació, l’atenció, la concentració, la memòria, la visió, la propiocepció (coneixement del cos), els estats anímics, la respiració... En conclusió, una regulació corporal global de les persones de la tercera edat i una aportació positiva en la seva vida diària i autònoma.

Classes obertes a persones que:


Com:

Són classes grupals d’una hora de durada. Els divendres de 8h a 9h.

És necessari dur roba còmoda, tipus malles, samarretes amples que permetin el moviment lliure del cos, aigua i ganes de gaudir.

Dins de la dinàmica de cada classe es treballaran els aspectes citats anteriorment en diferents jocs. Depenent del grup i ritme de les persones integrants, la dinàmica es repetirà vàries sessions per ajudar a la integració dels conceptes treballats. Un aprenentatge no s’assoleix fins que no se sent a nivell corporal.


Eines:

El moviment i la respiració són la clau de la connexió corporal i emocional i del seu funcionament.