Fisioterapia Sabadell

Inici
Serveis
Qui soc
Contacte
Col·laboradors

salut femenina

Salut femenina i maternitat

La maternitat és, entre altres coses, una oportunitat de connexió amb el cos, amb la intuïció, amb l’instint, amb el sentir, amb el respecte, amb l’amor propi. Un mirar cap a dins i tenir cura d’aquest preciós jardí, que canvia en cada nou cicle.

Salut femenina i maternitat

hipopressius

Gimnàstica abdominal hipopressiva

La pràctica més recomanable d'exercicis per a una bona recuperació post-naixement, problemes d'incontinència urinària i desequilibris posturals. Ideal per a prevenir disfuncions del sòl pelvià.

Gimnàstica abdominal hipopressiva

pre-part

Classes de preparació al naixement

Sentir, escoltar, connectar. Tornar a ser naturalesa. Cultivar la saviesa. Deixar ser. Llaurar la terra, el nostre ventre, sembrar el què desitgem i recollir els fruits. Confiar en la incertesa i confiar amb el nostre cos. Ell és savi. Deixem anar les pors i arrelem l’amor, la confiança, el poder, l’agraïment, la intuïció. Un viatge cap a les immensitats de la nostra essència.

Classes de preparació al naixement


pre-part

Salut i saviesa interior

Connectar amb els missatges que el cos transmet. Saber escoltar-lo, mirar-lo, somriure’l. Acceptar en tot moment allò que està dient i afavorir la seva transformació. És sorprenent els canvis que esdevenen en la nostra salut física quan ens donem espai, temps i permís per baixar l’atenció de la ment al cos.

Salut i saviesa interior

metodo naces

Método Naces

“Cierra los ojos y respira profundamente...” Amb aquesta frase ens submergim al “Método Naces”. Una obertura de l’inconscient que permetrà la connexió amb el nadó, la parella i amb el poder de la dona d’una manera positiva i vertadera. Viure l’embaràs i el naixement de la criatura des de l’acceptació, des de l’amor, des de la cohesió, des de la complicitat, des de la confiança. Un fluir natural amb cada moment.

Método Naces

emocions-embaràs-cos

Embaràs, emocions i cos

Sentir la vida dins nostre pot fer néixer sensacions desagradables o records indesitjables. Les sensacions són energia i es mouen pel nostre organisme. Si aquesta energia, de baixa freqüència, no flueix i no es transforma, habitarà una part del cos, que podrà expressar-se en forma de símptoma. Et convido a fer una mirada interna, de sentiments i sensacions, i ajudar a fer el pas cap al canvi.

Embaràs, emocions i cos


gimnastica connectiva

Gimnàstica connectiva (3a edat)

Un espai creat per aquelles persones que volen mantenir o millorar el seu estat físic i emocional. Per seguir exercint les seves connexions neuronals i que el cos respongui a les necessitats personals. Una manera divertida i original d’activar-se.

Gimnàstica connectiva


Alguns d'aquests serveis també els ofereixo a Vilanova i la Geltrú