Què tracta?

La salut intestinal del nadó és clau per ell i per la tranquil·litat del pares.

Hi ha un nervi en concret que és qui s’ocupa que tot el sistema digestiu funcioni de manera equilibrada i natural. Si en algun del seu trajecte es veu afectat, la reacció pot donar inflamació intestinal del bebè, dolor, gasos, estrenyiment, excés de regurgitació.

Per prevenir o evitar aquestes respostes, proposo un treball des de les mans per alliberar els teixits que envolten el nervi i, aquest, a la vegada, recuperi la seva mobilitat i transmissió química. Aquest resultat afavorirà que els òrgans es tornin a connectar amb el seu peristaltisme (moviment) i gaudeixin de salut i harmonia.


Com?

A la primera visita compartiràs la teva vivència de l’embaràs, naixement i postnaixement. Amb aquesta informació, es pot deduir el punt dèbil per on el nervi es pot haver quedat atrapat.

En aquesta mateixa, i en les visites posteriors, s’abordarà al bebè amb la teràpia manual suau.

El bebè podrà estar sobre el cos de la mare/pare, o estirat a la llitera. Sempre es respectarà la decisió de l’adult que se n’ocupi i jo m’adaptaré.

Les sessions de tractament no seran llargues, màxim 30 minuts, per no desbordar el bebè. La primera sessió, al ser el primer contacte i el dia que es coneix la història, serà més llarga (1h).