Què tracta:

Cada pas en el viatge de ser mare. En connectar amb la nostra essència. En sentir. En establir vincles amb la nostra naturalesa interna. En conèixer-nos de nou. En permetre mirar-nos i estimar-nos. En dedicar-nos temps i amor. En transformar-nos. En acceptar les nostres arrels, els nostres orígens. Es tracta, de fet, de tot el què som.

Acompanyament en:

 • La preconcepció.
 • L'embaràs.
 • El naixement (juntament amb un equip de llevadores).
 • El postnaixement immediat i tardà.
 • El funcionament del sòl pelvià i l’aparell reproductor femení.

No hi ha un sol objectiu. Potser volem una cosa en concret, sí. I jo et convido a observar al teu voltant mentre camines cap a on vols arribar. Et convido a deixar anar allò que ja no et serveix. Et convido a enriquir-te de tot el què t’ofereixi aquest viatge. Et convido a despertar tots els teus sentits i evolucionar en el teu trajecte. Et convido a ajuntar totes aquestes experiències, riqueses i sensacions i omplir-te del què vulguis.

T’animes a caminar amb paciència, confiança i amor?


Com:

Considero important estar concentrada i sintonitzada quan acompanyo a una persona. I m'agrada fer-ho amb un ritme respectuós amb la persona i amb mi mateixa. Per això les sessions tindran una durada de 90 minuts.

Durant aquests 90 minuts es farà la introducció a la teràpia, la teràpia en si, s’ensenyaran exercicis personalitzats per seguir el treball a casa i es compartiran les sensacions de la sessió. Sí, les sensacions. Les persones que acudeixin a Som Mares seran actives. Rebran la teràpia, i escoltaran el què es mou dins seu. Aquestes sensacions (físiques, emocionals, imatges, viatges...) quedaran enregistrades de manera esquemàtica, com un petit diari, per anar observant l’evolució. No es tracta d’interpretar-les ni de jutjar-les. Es tracta d’observar i acceptar.

La primera visita serà l’excepció. Durarà 120 minuts. Temps dedicat a l’escolta des d’un ritme tranquil. Temps suficient per explicar el motiu de la visita i ampliar informacions essencials, per valorar el cos en global i la zona genital, establir “un objectiu” i exposar una possible planificació. Mentre duri la valoració, la persona també estarà connectada amb el seu cos. Contrastarem les sensacions.

Sóc terapeuta, però no sé més que la pròpia persona. Tinc eines, però no sóc la veu interna. Tot allò que sorgeixi d’un mateix, tindrà més valor i més poder que el què jo pugui dictaminar des de fora.


Eines:

 • Fisioteràpia.
 • Kinesiologia.
 • Chi Nei Tsang.
 • Alquímia interna.
 • Eutonia.
 • Tècniques manuals de sanació.
 • Chi kung.

Regular els sistemes que controlen el funcionament de tot el cos, que donen la tonia fisiològica corporal, que permeten els moviments dels teixits, que equilibren la respiració, que activen els òrgans interns, que restableixen la circulació hormonal, vascular, limfàtica, química, que mouen emocions i posen en marxa la naturalesa interior... un treball en profunditat, amb respostes expansives de dins cap a fora.

Vaig començar amb la Mireia buscant una fisioterapeuta per fer recuperació del sòl pèlvic després dels parts i he trobat una terapeuta que m'ha ajudat a créixer, a connectar amb el meu interior i fer un procés de canvi i transformació emocional. Està sent una experiència molt especial i gratificant. - Olga. -